Termeni și Condiții

INTRODUCERE

Bine ați venit pe acest site, aplicație sau alt serviciu online administrat de MECRO SYSTEM. Acești Termeni de utilizare („Termenii”) se aplică oricărui site Web, unei aplicații sau altui serviciu online care publică un link către acești termeni (denumiți colectiv „site”). Pe tot teritoriul site-ului, termenii „MECRO SYSTEM”, „noi” și „nostru” se referă la compania MECRO SYSTEM și toate companiile afiliate sau subsidiare împreună cu directorii, ofițerii, angajații, agenții, contractanții independenți și reprezentanții acestora. MECRO SYSTEM oferă toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe site, persoanelor fizice, cu condiția ca toți acești Termeni de utilizare să fie acceptați (individual, „dvs.”, „dvs.” sau „Utilizator” , „Tu” sau „utilizatori”).
Acești Termeni sunt obligatorii și sunteți de acord că îi veți respecta. Acești Termeni sunt valabili de la Data de Eficacitate identificată mai sus. Actul de accesare sau de utilizare a Site-ului înseamnă consimțământul dumneavoastră față de acești Termeni fără limitare sau calificare. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu trebuie să utilizați Site-ul. MECRO SYSTEM își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și conținutul site-ului, inclusiv caracteristicile, disponibilitatea sau funcționarea Site-ului, în orice moment, la discreția noastră. Vă încurajăm să revizuiți periodic Termenii publicați pe acest site. Sunteți de acord să monitorizați site-ul pentru orice modificări aduse acestuia și că utilizarea dvs. ulterioară a site-ului în urma postării oricăror modificări indică înțelegerea și acceptarea acestor modificări.
Termenii suplimentari sau diferiți se pot aplica anumitor produse, servicii sau porțiuni ale site-ului. Acești termeni vor fi afișați pe site în legătură cu oferta relevantă. Dacă ceilalți termeni sunt incompatibili cu acești Termeni, ceilalți termeni vor guverna oferta relevantă.
Site-ul poate conține legături către bunuri, servicii sau conținut care nu sunt sub controlul nostru, inclusiv site-uri sau aplicații ale unor terțe părți în care produsele pot fi disponibile pentru cumpărare. Aceste linkuri sunt furnizate doar ca o comoditate și ca o cale suplimentară de acces la subiectul disponibil la locația legată. MECRO SYSTEM nu a revizuit neapărat toate subiectele disponibile la locația asociată și nu este responsabil pentru acesta sau pentru orice bunuri, servicii, conținut sau produse care pot fi oferite. Includerea de linkuri către alte site-uri web sau aplicații nu ar trebui privită ca o aprobare a conținutului site-urilor sau a aplicațiilor conectate, iar diferiți termeni și condiții se pot aplica de către utilizării oricăror site-uri, aplicații sau achiziții conectate realizate în acele locații. MECRO SYSTEM nu este responsabil pentru conținutul respectivelor site-uri, aplicații sau servicii sau pierderi, pagube sau alte obligații care rezultă din utilizarea oricăror site-uri, aplicații, bunuri, servicii, conținut sau produse menționate în site. Unele produse MECRO SYSTEM sunt oferite spre vânzare de către dealeri independenți sau comercianți cu amănuntul terți, iar achiziționarea oricărui astfel de produs este supusă termenilor și condițiilor din contractul de vânzare, de închiriere sau de vânzare cu amănuntul aplicabil sau altă formă de acord.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Avem o Politică de confidențialitate care se aplică Site-ului. Acesta conține informații importante despre modalitățile prin care colectăm, folosim și împărtășim informații despre dvs. Vă încurajăm să o citiți astfel încât să înțelegeți alegerile dumneavoastră privind protecția informațiilor dvs. personale. Politica noastră de confidențialitate este considerată o parte a acestor Termeni.

ABILITATEA DE ACCEPTARE A TERMENILOR DE UTILIZARE

Afirmați că sunteți de vârsta majorității legale, puteți încheia acorduri obligatorii din punct de vedere legal conform legii aplicabile și sunteți pe deplin capabili și competenți să introduceți termenii, condițiile, obligațiile, afirmațiile, declarațiile și garanțiile stabilite în acești Termeni și pentru a vă califica, respecta și respecta acești Termeni.

ACURATEȚIREA, COMPLETAREA ȘI TIMPUL DE INFORMAȚII

Informațiile prezentate pe acest site au numai scop informativ. Deși MECRO SYSTEM face eforturi rezonabile pentru a se asigura că toate informațiile incluse pe Site sunt corecte, exactitatea, exhaustivitatea și actualitatea nu pot fi asigurate. MECRO SYSTEM nu își asumă nicio responsabilitate sau obligație pentru exactitatea, completitudinea sau actualitatea informațiilor incluse pe Site. Site-ul nu trebuie să se bazeze sau să fie folosit ca singura bază pentru luarea deciziilor semnificative fără a se consulta sursele de informații primare sau mai precise, complete sau în timp util.
MECRO SYSTEM nu reprezintă nici garanția că niciun produs sau serviciu descris sau menționat pe site este în prezent disponibil pentru vânzare sau în producție sau a fost testat pentru uz comercial. Indiferent de informația prezentată pe site, Mecro System își rezervă dreptul, fără o notificare prealabilă, de a întrerupe produsele și serviciile, inclusiv modelele, piesele, accesoriile și alte elemente, sau să schimbe specificațiile în orice moment fără a-și asuma obligații. Informațiile de pe site nu constituie o ofertă obligatorie de a cumpăra sau de a vinde produse sau servicii sau de a face disponibile produse sau servicii în zona dvs. De asemenea, MECRO SYSTEM nu reprezintă sau garantează faptul că posibilitățile de angajare descrise sau menționate pe site sunt disponibile în prezent. Informațiile de pe site cu privire la deschiderea de locuri de muncă nu constituie o ofertă obligatorie de angajare.

UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A STANDARDELOR DE CONDUITĂ

Pentru a menține integritatea site-ului și experiența Utilizatorilor, sunteți de acord să nu utilizați în mod abuziv Site-ul sau conținutul acestuia. De exemplu, nu trebuie să faceți (sau să încercați să faceți) vreuna dintre următoarele variante sau să încurajați sau să îi ajutați pe ceilalți să facă una dintre următoarele acțiuni:
• Întrerupeți sau interferați cu funcționarea și navigarea normală a site-ului sau cu disponibilitatea site-ului către alți utilizatori.
• să circumscrieți orice măsuri pe care le folosim pentru a limita accesul la Site sau la un anumit conținut disponibil pe Site.
• Accesați site-ul folosind orice „robot”, „păianjen”, „răzuitor” neautorizat sau alte mijloace automate.
• Furnizați sau utilizați un nume fals, o adresă de e-mail sau alte informații de contact, să vă impersonați orice persoană sau entitate sau să vă prezentați în mod eronat identitatea, afilierea sau originea materialelor pe care le transmiteți.
• Afișați Site-ul sau orice conținut al acestuia într-un „cadru” sau altfel legat de orice alt conținut sau de o marcă comercială sau în orice alt mod care ar putea priva sistemul de venituri Mecro sau să sugereze în mod fals o relație între noi și orice al treilea parte.
• Faceți orice utilizare comercială a Site-ului sau a conținutului său, inclusiv cu privire la colectarea sau utilizarea informațiilor referitoare la ofertele noastre de produse, descrieri, imagini, prețuri și volume de vânzări, cu excepția cazului în care autorizăm în mod special.
• Mențineți orice legătură către Site din orice alt site comercial, altul decât website-ul autorizat al unui distribuitor de produse Mecro System, sau păstrați orice legătură cu Site-ul pe care vi-l solicităm să îl eliminați.
• Transmiteți către sau prin intermediul Site-ului orice viruși, spyware, adware sau alte coduri dăunătoare, comunicații de campanie politică, scrisori în lanț, corespondență în masă sau orice formă de „spam”.
• Dezasamblați, decompilați sau inversați în alt mod orice software sau altă tehnologie utilizată în sau disponibilă prin intermediul Site-ului.
• Utilizați Site-ul pentru a face publicitate sau pentru a promova alte produse sau servicii, altele decât Mecro System.
• Utilizați Site-ul pentru a transmite sau colecta informații personale despre alți utilizatori.
• Utilizați Site-ul sau orice conținut de pe Site pentru a face publicitate sau pentru a solicita orice altă persoană, entitate sau cauză sau pentru a concura cu noi sau a acționa în mod ilegal sau cu rea-credință împotriva intereselor noastre comerciale sau a reputației.
Dacă încălcați această secțiune, este posibil să vă încheiem accesul la Site, să luăm alte măsuri de remediere și să căutăm remedii permise de lege. Încetarea accesului sau a utilizării site-ului nu va renunța sau va afecta niciun drept sau scutire la care MECRO SYSTEM poate beneficia de lege sau de capital.

CONTURI

Site-ul vă poate oferi posibilitatea de a crea un cont de utilizator pentru a accesa anumite funcții furnizate prin intermediul Site-ului (un „Cont utilizator”). Această secțiune, „Conturi”, stabilește termenii suplimentari care se aplică conturilor de utilizator.
Puteți crea și deține un singur cont de utilizator pentru fiecare site și este posibil să nu utilizați contul de utilizator al altui utilizator. Anumite informații sunt solicitate de MECRO SYSTEM pentru a vă stabili un cont de utilizator. Vă putem invita să furnizați alte informații care sunt opționale. Când solicităm informații de la dvs. pentru a crea un cont de utilizator, trebuie să furnizați Mecro System informații exacte și complete. De asemenea, trebuie să vă actualizați contul atunci când informațiile pe care ni le-ați furnizat se schimbă. Puteți face acest lucru fie prin intermediul secțiunii contului de pe site-ul respectiv, fie contactând-ne la office@qlarivia.ro. MECRO SYSTEM poate utiliza informațiile pe care le furnizați în crearea unui Cont utilizator așa cum este stabilit în Politica de confidențialitate și în alte prevederi ale acestor Termeni.
Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității acreditărilor dvs. de autentificare a contului de utilizator, cum ar fi numele de conectare și parolele contului dvs. și nu trebuie să permiteți utilizarea contului de utilizator de către nimeni altcineva. Acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile care apar în contul dvs. de utilizator. Dacă aveți motive să credeți că o persoană neautorizată utilizează sau a accesat contul de utilizator, vă rugăm să ne contactați imediat la office@qlarivia.ro. Nu suntem răspunzători pentru nici o pierdere sau daună rezultată din utilizarea neautorizată a contului dvs. de utilizator.
Ne autorizați să folosim informațiile de contact pe care ni le furnizați pentru a comunica cu dvs. despre Site și produsele noastre. Sunteți de acord că toate înțelegerile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm în mod electronic, inclusiv prin postare sau prin e-mail, îndeplinesc orice cerință legală conform căreia astfel de comunicări să fie în scris. Puteți renunța la primirea de e-mailuri de marketing de la noi, urmând instrucțiunile de renunțare oferite în aceste e-mail-uri.
Ne rezervăm dreptul de a închide accesul la contul dvs. de utilizator în orice moment, fără notificare, la discreția noastră exclusivă, din orice motiv sau din orice motiv, incluzând, dar fără a se limita la inactivitate sau utilizare incorectă. Dacă ați terminat accesul la contul dvs. de utilizator, este posibil să pierdeți accesul la orice informații stocate în legătură cu contul dvs. de utilizator și orice credite pentru cont promoțional și orice alte forme de valoare care ar putea fi asociate contului dvs. de utilizator. La terminare, acești Termeni vor continua să se aplice oricăror alte utilizări ale Site-ului pe care vi se permite să le faceți.
Site-ul oferă diverse mecanisme de dezactivare sau ștergere a Contului dvs. de utilizator. Pentru multe dintre site-urile noastre, vă puteți conecta la contul dvs. de utilizator și puteți dezactiva sau șterge contul prin setările contului. În unele cazuri, MECRO SYSTEM poate păstra unele dintre informațiile contului asociate pentru raportare sau scopuri de reglementare după ce un cont de utilizator a fost dezactivat sau șters.
Rețineți că dacă ați creat un cont de utilizator împreună cu noi și acel același cont de utilizator poate fi accesat fie printr-un site web, fie printr-o aplicație mobilă (de exemplu, VesselView), ștergerea aplicației mobile nu va șterge contul de utilizator. Trebuie să vizitați site-ul web pentru a vă șterge contul de utilizator sau să ne contactați la office@qlarivia.ro.
Pentru contul de utilizator al Clubului de Proprietari, pentru a termina un Cont de Utilizator, trebuie sa vizitati site-ul Clubului Proprietarului si sa modificati setarile sau sa trimiteti un e-mail la office@qlarivia.ro avand in vedere ca doriti sa va dezactivati ​​contul si / sau sa nu mai detineti barca asociată contului dvs. de utilizator.

FORUMUL COMUNITAR ȘI CONȚINUTUL UTILIZATORULUI

Site-ul vă poate oferi posibilitatea de a trimite comentarii sau de a transmite sau publica în alt mod materiale prin intermediul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, recenzii despre produse, bloguri, secțiuni, cluburi de proprietari și conturile oficiale sociale Mecro System pe Facebook sau Twitter colectiv, „Forumuri comunitare”).
Sunteți responsabil pentru orice conținut al utilizatorilor transmiși prin intermediul site-ului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea, caracterul adecvat, originalitatea și drepturile de autor ale unui astfel de conținut de utilizator. Vi se interzice să prezinte conținut de utilizator care: (i) este fals, fraudulos, calomnios, defăimător, obscen, amenințător, invaziv de drepturi de publicitate sau de confidențialitate, încălcând drepturile de proprietate intelectuală, abuziv, ilegal sau altfel inacceptabil; sau încurajează o infracțiune, încalcă drepturile oricărei părți sau dă naștere unei răspunderi sau încalcă orice lege sau (iii) încalcă prevederile secțiunii 5, „Utilizarea site-ului și a standardelor de conduită”. Când trimiteți conținut de utilizator , declarați și garantați că aveți dreptul să ne furnizați acest lucru, că nu încalcă interdicțiile de mai sus și că nu este inexact, fals sau înșelător.
Când trimiteți conținut de utilizator, informațiile de profil pe care le-ați furnizat în legătură cu contul dvs. de utilizator (de exemplu, numele dvs. de utilizator) pot fi afișate împreună cu conținutul de utilizator. Ne acordați o licență neexclusivă, mondială, fără drepturi de autor, perpetuă, irevocabilă, pe deplin transferabilă și sublicenșabilă de a utiliza, reproduce, crea lucrări derivate, distribui, executa, afișa și, în orice alt mod, exploatează Conținutul Utilizatorului prin orice mijloace cunoscute sau dezvoltate în viitor și pentru orice scop, inclusiv pentru dezvoltarea, fabricarea și comercializarea produselor și în publicitate. Sunteți de acord că (1) Conținutul de utilizator nu ne este furnizat în mod confidențial; (2) nu există o relație confidențială sau fiduciară între dvs. și noi; și (3) nu vă așteptați să vă revizuim, să recunoaștem sau să vă compensăm conținutul dvs. de utilizator.
Pentru a evita posibilitatea unor neînțelegeri, politica noastră nu este de a accepta idei creative, modele de produse, propuneri, planuri de afaceri sau materiale similare furnizate ca conținut de utilizator. Vă rugăm să nu ne furnizați astfel de materiale. Dacă totuși faceți acest lucru, se va aplica paragraful imediat precedent.
Putem refuza sau elimina conținutul utilizatorilor fără notificare prealabilă. Putem monitoriza conținutul de utilizator, dar nu este necesar să facem acest lucru. Sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau daună rezultată din conținutul dvs. de utilizator sau alte observații similare făcute de alți utilizatori.

ACHIZIȚII ȘI INFORMAȚII DE FINANȚARE

Site-ul vă poate oferi posibilitatea de a comanda produse. În anumite situații, site-ul vă poate transfera către o terță parte care vinde produse sau procese plăți în numele nostru. Această secțiune 8, „Achiziții”, precizează termenii suplimentari care se aplică acestor comenzi.
Informații despre finanțare. Site-ul vă poate oferi oportunități de a introduce informații personale și de a obține detalii suplimentare privind opțiunile de finanțare pentru unele dintre produsele noastre. Informațiile privind finanțarea sunt furnizate de terți și fac obiectul politicilor și termenelor acestor terțe părți.
Disponibilitatea și prețul produselor. Produsele sunt disponibile pentru țări limitate. Vă rugăm să ne contactați sau să consultați secțiunea „Cumpărați Qlarivia”. Pentru a comanda un produs, trebuie să ne contactați. Sunteți de acord să plătiți prețul care figurează în e-mailul de transmitere, precum și toate taxele și cheltuielile de expediere aplicabile, dacă este cazul. În timp ce încercăm să furnizăm informații corecte privind prețurile pe site, un preț declarat pe un site ocazional poate fi eronat. Dacă descoperim o astfel de eroare, vom încerca să vă informăm folosind informațiile de contact furnizate în legătură cu comanda dvs. și vă vom oferi posibilitatea de a anula comanda sau de a plăti prețul corect.
Descrierea produsului. Încercăm să fim corecți atunci când descriem și prezentăm produse de pe site. Cu toate acestea, nu putem garanta că imaginile pe care le furnizăm vor fi afișate corect pe aparat sau că descrierile și imaginile produselor noastre vor fi întotdeauna complete, fiabile, actuale și fără erori. Dacă cumpărați un produs de pe site care credeți că nu este așa cum este descris , puteți să îl returnați în măsura prevăzută în politica de returnare aplicabilă. Achizițiile prin intermediul Site-ului pot fi supuse impozitelor în anumite state. Ratele de impozitare sunt diferite de la stat la stat. Sunteți responsabil pentru plata tuturor acestor taxe.
Reduceri și promoții. Termenii specifici ai oricăror reduceri sau alte promoții sunt indicate în momentul în care sunt oferite. Promoțiile nu pot fi combinate decât dacă specificăm altfel. Eligibilitatea pentru orice promoție este determinată în momentul comenzii dvs.
Comandarea. Când faceți clic pe butonul „Plasați comanda” de pe site, faceți o ofertă pentru a cumpăra produsele relevante. Deși putem confirma primirea și prelucrarea comenzilor prin e-mail, această confirmare nu înseamnă acceptarea comenzii dvs. Nu putem garanta că toate elementele afișate în confirmarea comenzii vor fi în stoc la momentul expedierii comenzii. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau de a anula orice comandă, în întregime sau parțial, în orice moment înainte de expediere. Dacă o facem, vom încerca să vă informăm utilizând informațiile de contact furnizate în legătură cu comanda dvs. Sunteți de acord să nu încercați să depășiți limitele cantitative limitate (cu excepția cazurilor în care se menționează în mod expres), să încalceți termenii oricărei oferte sau promoții specifice sau să plasați comenzi prin intermediul site-ului dacă v-am anunțat că sunteți interzis să plasați comenzi prin intermediul site-ului.
Plată. Acceptăm numai metodele de plată indicate pe Site. Când oferiți informații de plată, sunteți de acord că informațiile sunt corecte și că sunteți autorizat să utilizați metoda de plată furnizată. În cazul în care metoda dvs. de plată a expirat sau este altfel nevalidă atunci când încercăm să o percepem, rămâneți responsabil pentru plată și pentru toate costurile pe care le implicăm în colectarea oricăror sume neplătite, incluzând, dar fără a se limita la taxele pentru avocați și colecții.
Livrarea către clienții noștri cu amănuntul. Opțiunile de expediere și taxele aplicabile vor fi indicate împreună cu e-mailul comenzii. Livrarea se face cu furnizori diferiți de transport, depinzând de alegerea și țara dvs. Vă vom trimite e-mailuri cu actualizări privind starea comenzii dvs. în momentul în care devin disponibile. Se pot aplica taxe suplimentare pentru transferurile către anumite regiuni. Contactați-ne utilizând informațiile din secțiunea „Contact”.

Vitezele de livrare declarate și estimările livrării sunt doar estimări și nu sunt obligatorii. Dacă un produs devine indisponibil între comandă și procesare, vă vom anula comanda și vom încerca să vă informăm utilizând informațiile de contact furnizate în legătură cu comanda dvs. Titlul legal al produselor și riscul de pierdere sau deteriorare a produselor vi se transferă atunci când produsele sunt furnizate transportatorului. Veți fi responsabil pentru depunerea oricăror pretenții cu transportatorul pentru expediții deteriorate și / sau pierdute.
Se intoarce. Politicile de returnare sunt afișate pe site-ul respectiv. Ne rezervăm dreptul de a refuza să acordăm o rambursare sau de credit și dreptul de a recupera de la dvs. costul returnării, în cazul în care un produs returnat (1) nu este eligibil pentru returnare, în conformitate cu politica de returnare relevantă sau cu termenii din orice ofertă sau promovare specifică sau (2) se constată că a suferit daune după livrarea dvs., inclusiv ca rezultat al utilizării abuzive de către dvs. Titlurile juridice sunt returnate numai după ce acestea sosesc și sunt procesate la locația returnată.
Termenii și politicile de returnare pot varia. Verificați politica de returnare a site-ului în care efectuați o achiziție pentru detalii suplimentare. În cazul în care termenii și politicile de returnare diferă pentru un anumit site de cele menționate mai sus în acești Termeni, acei termeni și politici de returnare vor controla.

CONCURSURI ȘI ZILE

MECRO SYSTEM poate oferi jocuri de noroc sau concursuri, care pot fi găzduite sau oferite în colaborare cu terțe părți. Termeni suplimentari sau diferiți se pot aplica la astfel de concursuri sau tombole. Termenii relevanți vor fi afișați în cazul în care se colectează informații pentru a intra în concurs sau la concursuri. Dacă ceilalți termeni sunt incompatibili cu acești Termeni, ceilalți termeni vor guverna acel concurs sau tombole.
Pentru a fi eficient, notificarea trebuie să includă TOATE din următoarele:
1. o semnătură fizică sau electronică a proprietarului drepturilor de autor sau a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului;
2. identificarea operei protejate prin drepturi de autor susținută a fi fost încălcată;
3. informații suficiente pentru a localiza materialul care se presupune că încalcă site-ul;
4. numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și alte informații necesare pentru a permite Mecro System să contacteze persoana care a prezentat notificarea;
5. o declarație conform căreia persoana care a prezentat notificarea are convingerea că utilizarea presupusă a fi încălcată nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul său sau de lege; și
6. o declarație conform căreia informațiile din notificare sunt corecte și, sub sancțiunea penibilității, că persoana care prezintă notificarea este deținătorul drepturilor de autor sau este autorizat în alt mod să acționeze în numele proprietarului drepturilor de autor.
MECRO SYSTEM nu are nicio obligație să ia orice acțiune în baza unei notificări a încălcării pretinse, iar dreptul absolut și discreția de a elimina orice informații și / sau materiale de pe site rămâne cu MECRO SYSTEM.

SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Dacă aveți vreo contestație sau revendicare împotriva sistemului Mecro (o „revendicare”) care decurge din sau în legătură cu Site-ul, acești Termeni, orice produs achiziționat prin intermediul Site-ului sau orice comunicare dintre dvs. și noi referitoare la Site și revendicarea nu este rezolvată prin contactarea noastră la informațiile de contact furnizate în secțiunea „Contact” a acestor Termeni, dvs. și fiecare dintre noi suntem de acord să rezolvăm astfel de litigii printr-o arbitrare obligatorie individuală sau printr-o acțiune individuală în instanța de revendicări mici. Nu sunt permise arbitraje de clasă și acțiuni de clasă, iar revendicarea dvs. nu poate fi consolidată cu revendicarea nici unei alte persoane.
Înainte de a începe un arbitraj sau de a depune o acțiune în instanță cu privire la revendicarea dvs., trebuie mai întâi să ne trimiteți o notificare scrisă cu privire la reclamația dvs. („Notificare”). Notificarea trebuie să fie (1) trimisă prin poștă certificată; (2) adresați-vă sistemului Mecro

RENUNȚARE

Utilizarea site-ului este la riscul dumneavoastră. Site-ului este furnizat pe baza „ca atare” si „ca valabil”. Ne rezervam dreptul de restricție sau întreruperea accesului la site sau orice funcționare sau parte a acestora în timp. Sistemul mecrou declină în mod expres orice garanții de orice fel, explicite sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la: garanții implicite de vandabilitate și adecvare pentru un scop anume și nicio garanție că materialele site-ul sunt noninfringing sau garanțiile implicate de un curs al performanței sau cursului de dezvoltare; că accesul la site-ul este neîntrerupat sau fără erori; că orice defect este corectat; că site-ul sau conținutul să urmează a fi disponibilă; că site-ul să fie sigură; că site-ului sau serverul care face site-ul disponibil al virus-virus; sau aceste informații pe site-ul vor fi complete, actuale sau la timp. prin utilizarea site-ului, acceptati ca aceste informatii presate sau primite in timpul utilizării site-ului nu pot fi securite si pot fi interceptate de părțile neautorizate. niciun fel de adresă sau informații, oral sau scrise, obținute de la mecro system sau prin sau din site-ului, crește orice garanție de orice fel. MECRO SYSTEM nu face nicio garanție sau representații privind utilizarea conținutului pe site-uri în conformitate cu completetea, corectarea, precizia, adecvarea, utilizarea, calitatea, fiabilitatea sau altfel.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Înțelegeți și recunoașteți responsabilitatea completă pentru utilizarea site-ului și că utilizarea este la alegerea dvs. de risc și discreție. Afiliații, dealerii sau furnizorii lui MECRO SYSTEM nu vor fi răspunzători pentru orice direcție, indirectă, punitivă, incidentală, specială, consecință sau alte daune rezultate din sau în orice fel legate de site sau cu întârzierea sau imposibilitatea de utilizare a siteului, sau pentru orice informații, produse sau servicii promovate în a obținute prin site, scoaterea MECRO SYSTEM sau ștergerea oricaror materiale transmise sau de pe site sa sau altfel rezultate din utilizarea site, whether bazează pe un contract, răspundere strictă sau altele, chiar dacă mecro sistem sau orice afiliat sau furnizării a fost informat de posibilitatea daunelor. dacă nicio conținut este downloadat de la site-ul, s-ai fost respondat la riscul dumneavoastră și discretină. sunteți solicit responsabil pentru orice daune la sistemul dvs. de calculatoare sau pierderea datelor care rezultă din downloadul de aceste materiale. mecro system nu vor fi responsabili pentru orice eșec sau întârziere în performantele noastre din cauza oricărei cauze aflate în afara de controlul nostru, inclusiv acte de război, fortuite, acte de expeditorii sau alți furnizori de servicii de către terți, cutremure, inundații, embargou, riot, sabotaj, reducerea muncii sau disputei, actul guvernamental, pierderea de putere sau necesarea internetului sau echipamentului de calculatoare. această limitare a răspunderii se aplică, fără limitare, la oricare daune sau pierderi cauzate de orice eșecură a performanței, erorii, omizării, încărcării, delezării, defectării, întârzierii în funcționare sau transmitere, virușelor calculatorilor, corupției de file, lipsă de comunicare, outage sistem, orice pierdere de profit sau furt, distrugere, acces neautorizat la, alterarea, pierdere sau utilizarea orice înregistrare sau a datelor, precum și orice alte pierdere corporale sau necorporale. utilizatorii site-ul în mod specific si admis faptul ca MECRO SYSTEM și furnizorii nu vor fi responsabili pentru orice calomniator, sau ilegal de orice utilizator al site. solicitarea dumneavoastră și exclusivă pentru orice alte cereri de mai sus este de încheiere imediată a utilizării site-ului.

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să MECRO SYSTEM și afiliații săi, și lor funcționarii, directorii, angajații, contractorii, agenții, licențe, furnizori de servicii, subcontractori și furnizori, de și împotriva oricăror și tuturor pierderilor, datorii, cheltuieli, pagube și costurile, incluzând onorariile avocaților rezonabile și costurile de judecată generate sau rezultând din utilizarea site-ului și orice încălcare a acestor Termeni. Dacă provoca orice perturbare tehnică a site-ului sau a sistemelor de transmitere a site-ului, sunteți de acord să fie responsabil pentru orice și toate pierderile, răspunderile, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților și cheltuielile de judecată, care rezultă sau care rezultă din această perturbare . MECRO SYSTEM își rezervă dreptul, pe propria cheltuială, să-și asume apărarea exclusivă și controlul oricărei probleme supuse în alt mod de despăgubiri și, în acest caz, sunteți de acord să coopereze cu MECRO SYSTEM în apărarea unei astfel de materie.

JURISDICȚIE

Site-ul este controlat de Mecro System din birourile sale situate în România. Legile statului Illinois guvernează acești Termeni de utilizare și utilizarea site-ului. Dacă site-ul este accesat dintr-o locație în afara Statelor Unite, aceasta se face pe riscul dumneavoastră și discreție cu înțelegerea că legile aplicabile într-o locație străină poate să nu fie aplicabile Site-ului.

Site-ul este controlat de Mecro System din birourile sale situate în România. Legile statului Illinois guvernează acești Termeni de utilizare și utilizarea site-ului. Dacă site-ul este accesat dintr-o locație în afara Statelor Unite, aceasta se face pe riscul dumneavoastră și discreție cu înțelegerea că legile aplicabile într-o locație străină poate să nu fie aplicabile Site-ului.

ÎNTREGUL ACORD

Acești termeni, împreună cu orice politici sau reguli de funcționare constituie întreaga înțelegere a MECRO SYSTEM și utilizatori și înlocuiește orice comunicări anterioare sau actuale și propuneri, fie orale sau scrise, între părți cu privire la Site.

DIVIZIBILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni de utilizare este ilegală, nulă sau inaplicabilă, prevederile rămase vor rămâne în vigoare.

Cum să ne contactați

Întrebări sau comentarii despre acești Termeni sau Site pot fi direcționate către:
• e-mail: contact@apasaracitaindeuteriu.ro
• telefon: +4 021.444.70.02 sau +4 0722.183.018
• mail: SC MECRO SYSTEM SRL 100 P Bl. Timisoara 6, București, România

Vă mulțumim că vizitați site-ul nostru.